Visual Magician Favicon

Geef je verhaal vorm

Graphic design

Het gezicht van de held

Logo en huisstijl

Zonder duidelijke huisstijl kan een bedrijf niet goed overbrengen waar het voor in de wereld staat. Een goede huisstijl geeft een duidelijke boodschap over de bedoelingen van het bedrijf en vergroot daarmee de herkenbaarheid. In deze tijd is het belangrijker dan ooit om na te denken over hoe je op wilt vallen in de markt.

Om een goede huisstijl uit te kunnen werken is het belangrijk om een duidelijk idee te hebben van je identiteit en karakter als bedrijf. Allereerst zal Visual Magician een gesprek met je voeren om duidelijkheid te krijgen over je missie en visie als bedrijf en om de boodschap die je wilt uitdragen helder te krijgen. Op basis van dit gesprek beginnen we met het ontwerpen van een logo. Daarna gaan we aan de slag met verdere implementatie van de huisstijl. Hierbij kun je denken aan visitekaartjes, folders, flyers, reclameborden, banners en templates voor online toepassingen.

Visual Magician kijkt naar specifieke wensen per klant en kan daardoor geen vaste bedragen noemen. Vraag een intakegesprek aan via het formulier op de contactpagina en ontvang vrijblijvend een offerte.

Visual Magician Logo Light

De spreuken van de magiër

Welke software ik gebruik

Wat betreft Visual Magician is een goede kwalitatieve vormgeving alleen maar mogelijk met de beste software uit de industrie. Daarom wordt altijd met de meest recente versies van Photoshop, Illustrator en InDesign gewerkt. Daarnaast blijft Visual Magician zich verdiepen en ontwikkelen in mogelijkheden met nieuwe softwarepakketten die in opkomst zijn.