Visual Magician Favicon

Breng je verhaal in beeld

Video- en fotografie

De bioscoopwaardige held

Videografie

Voor online zichtbaarheid wordt video steeds belangrijker. Social Media platforms als Facebooke en Instagram hebben het voorbeeld van TikTok gevolgd en geven een sterke voorkeur aan korte aansprekelijke video’s, ookwel reels genoemd. De Visual Magician beschikt over een Canon EOS R camera en een gimbal stabilizer. Hiermee kunnen hoogwaardige promovideo’s worden opgenomen.
Met de klant bekijkt de magiër hoe de essentiële boodschap het beste vertaald kan worden naar een video. Er wordt een afspraak gemaakt voor opnames op gewenste locatie. Deze opnames worden daarna professioneel afgewerkt.
Elke video is maatwerk. Afhankelijk van reisafstand, duur van de video, complexiteit van opnames en bewerking wordt van tevoren een prijs met de klant besproken. Vraag een intakegesprek aan via het formulier op de contactpagina en ontvang vrijblijvend een offerte.
Visual Magician Video

De held vastgelegd

Fotografie en fotobewerking

Wil je foto’s laten maken voor je website of voor je social media feed? Ook voor fotoshoots en hoogwaardige fotobewerkingen kun je bij Visual Magician terecht.
De magiër werkt graag buiten met de camera. In de natuurlijke belichting van de buitenlucht kan de basis worden gelegd voor verschillende passende stijlen. Indien gewenst kunnen de foto’s natuurlijk ook binnen worden gemaakt. Samen met de klant wordt bekeken wat het beste past om de boodschap van het bedrijf duidelijk in beeld te brengen.

Visual Magician bewerkt ook foto’s tot de gewenste stijl. Heb je zelf foto’s gemaakt dan kunnen deze ook bewerkt worden. Stuur eenvoudig de RAW files naar contact@visualmagician.com.

Freya voor Freya na

De spreuken van de magiër

Welke software ik gebruik

Wat betreft Visual Magician is een goede kwalitatieve video- en fotobewerking alleen maar mogelijk met de beste software uit de industrie. Daarom wordt voor videobewerking altijd met de meest recente versies van Premiere Pro en After Effects gewerkt. Voor fotobewerking werkt Visual Magician met Photoshop en Lightroom. Daarnaast blijft Visual Magician zich verdiepen en ontwikkelen in mogelijkheden met nieuwe softwarepakketten die in opkomst zijn.